Rita Arjoselle etsitään seuraajaa

0
Kaarinaan etsitään uutta avosairaanhoidon ylilääkäriä.

Kaarinaan etsitään uutta avosairaanhoidon ylilääkäriä. Vuonna 2016 tehtävään valittu Rita Arjonen on irtisanoutunut, ja hänen viimeinen virassaolopäivänsä oli huhtikuun lopussa.

Avosairaanhoidon ylilääkäri toimii lääkäreiden lähiesimiehenä. Viran kelpoisuusvaatimuksena on yleislääketieteen erikoislääkärin tutkinto tai toissijaisesti muu Suomessa laillistettu erikoislääkäri, riittävä johtamistaito ja hyvä perehtyneisyys terveyspalveluihin. Valitulla henkilöllä tulee olla myös valmiudet valmistautua sosiaali- ja terveydenhuollon muutoksiin. Keskeistä on tuntea terveydenhuollon palvelujärjestelmän toimintaa ja terveyspalveluiden järjestämistä.

Sosiaali- ja terveyslautakunta julisti viran haettavaksi ja nimesi valintatyöryhmään, johon kuuluu johtavien virkamiesten lisäksi sosiaali- ja terveyslautakunnan puheenjohtaja, varapuheenjohtaja sekä yksilöjaoston puheenjohtaja.