Tyrskähdetty: Miksi saunat Harvaluodossa suljettuna ja suvivirsi jäi laulamatta

0

Päätin pyöräillä pätkätöihin Harvaluotoon kesäajan. Töistä tullessa voisi poiketa uimassa ja saunomassa Harpin rannassa. Petyin kovin. Sauna on vain rajoitettuina päivinä auki tulevana kesäkautena. Nykyaikaiset maksutavat eikä käteinen kelpaa.

Tabu

Vastaus Tyrskähdykseen: Harvaluodon kunnanrannan saunat ovat auki kesäkaudella varmasti keskiviikkona, perjantaina, lauantaina ja sunnuntaina kello 15–20. Myös muina päivinä ja kellonaikoina saunat voivat olla auki, sään ja tarpeen mukaan. Saunatilannetta kannattaa seurata Harpin kiskan Facebook-sivuilta. Meillä käy maksuvälineinä korttien lisäksi myös käteinen.

Sepi ja Ina Seppälä, Harpin kiska

Kaarinan musiikkiluokkien kuoroesitys oli viime viikolla. Lopuksi otettiin ohjelmasta poiketen mitään selittelemättä ylimääräinen kuorolaulu, ja sitten sanottiin, että ajanpuutteen vuoksi suvivirsi jää laulamatta. Näin lapset oppivat, miten voidaan toimia!

Arvot kohdillaan

Tuli sitten vastauksia Kaarinan terveyskeskuksen hoitajavetoiseen malliin. Huonolaatuinen video, josta tuskin kuuli mitään. Eikä juurikaan mitään uutta tietoa, samat asiat oli jo maaliskuussa kerrottu. Oliko tullut niin vaikeita kysymyksiä, ettei niihin pystytty vastaamaan?

Ei tullut uutta

Ei tämä ihan päivän päälle ole, mutta hätä on jo, mistä uusi Sauli Niinistö Suomelle, kun Jenni ei tahdo, Aaro on liian nuori eikä Osku vaalikelpoinen. Täydellisiä ihmisiä ei ole, täydellisiä presidenttejä on yksi.

Kiitos tähänastisesta ja pus pus