Tyrskähdetty: Pyöräteiltä nousee pölypilviä ja rakkaudella on reittinsä

0

Yrittäjä Mikko Leino, kiitos vastauksestasi! Hienoa, pitääpä käväistä Hovirinnan jäätelökioskissa tänä kesänä. Ehkä vegaanijäätelöt olivat kysynnän vuoksi loppu viime kesänä, mutta sorbetteja ei mainittu kummallakaan kertaa, kun ystäväni kysyi vegaanista jäätelöä.

Vegaani

Katuja putsataan talven jäljiltä, se on hyvä, mutta jo usealla jalankulku- tai pyörätiellä olen nähnyt, että putsatessa nousee hirveä pölypilvi, eli vedestä ei ole tietoakaan. Onko edes luvallista? Siihen pilveen ei ole kovin mukava joutua kävellessä.

Astmaatikko

Onko luvallista tai oikein syöttää peuroja omalla pihalla? Ei pysty naapureissa viljelemään vihanneksia eikä laittamaan kukkia pihalle. Tuntuu ajattelemattomalta. Peurat syö kaikki.

Peurat kuuluvat metsään eikä pihoille

Ensin: mä rakastan sua niin paljon. Ja mä sua, en vois elää ilman sua. Sitten: taas on pöydälle jätetty leivänmurut ja margariini. Mihin sä taas menet, et ole ikinä kotona. Sun vuoros imuroida, ikkunatkin pitäis pestä. Lopussa: keitänkö mä sulle teetä, laitan sulle Reinot, kun jalkasi ovat kylmät, mä vien linnuille siemeniä ja samalla roskapussin. Kiitos kulta! Muistaks ku oltiin… mikä sen paikan nimi oli… Sun tätis soitti eilen. Koska? Mitä asiaa sil oli? En mä kysyny. Keittäisinkö kahvit, pannaan Runeperi puoliks!

Rakkauden reitti