Ilves-Kissat tyhjensi pajatson ja jätti KaaPon nollille – ”Hävittiin aikalailla kaikki kaksinkamppailut”

0
Niklas Kuusion kipparoima KaaPo haluaa kääntää heikon alkukauden taakseen kesäkuun ensimmäisessä ottelussa perjanaina Tampereen Ilves-Kissoja vastaan. Arkistokuvassa Kuusion perässä kirmaa SalPan Taye Taiwo.

KaaPo hävisi tylysti 0–6 Ilves-Kissoille perjantai-iltana. Aikaisemminkin tällä kaudella maaleja vastustajan verkkoon sylkenyt tamperelaisjoukkue maalasi tehokkaasti myös Kaarinassa.

Puolustaja Kasper Kylenin mukaan ottelu ratkesi siihen, että KaaPo hävisi kaksintaistelut kentällä. Hän uskoo, että tappioputki on mahdollista katkaista vain sillä, että joukkue alkaa voittaa kentän kaksintaisteluja.

– Kaikki lähtee niistä perusasioista, ja siitä että kaikilla on fokus täysillä pelissä. Kun kaikki alkavat voittaa kaksikamppailuja, niin kyllä se siitä alkaa mennä, muotoili pettyneeltä kuulostanut Kylen striimihaastattelussa.

 

 

Ottelulähetys KaaPo–Ilves-Kissat perjantaina tällä sivulla alkaa kello 18.45. Ottelu Kaarinan keskusurheilupuiston nurmella alkaa kello 19. Ottelu on katsottavissa videotallenteena heti suoran lähetyksen jälkeen. 

Ottelun selostaa Kimmo Muttilainen ja kommentaattori on Pauno Kymäläinen.

Jos lähetys ei näy yllä, katso se tästä.

Otteluennakko 2.6.: 

Kaarinan Poikien miesten edustusjoukkue kaipaa kipeästi yhtä voittoa, joka voisi kääntää mollivoittoisen alkukauden suunnan kohti Kakkosen B-lohkon kärkipäätä. Seuraava mahdollisuus kurssin kääntämiseen on edessä tulevana perjantaina, kun Kaarinan keskusurheilupuiston nurmella vastaan astelee Tampereen Ilves-Kissat.

– Kova peli on varmasti jälleen edessä ja voittoon vaaditaan ehjää ja hyvää ottelua. Virheisiin ja minkälaisiin mustiin hetkiin otteluissa ei ole tässä sarjassa varaa, sen alkukausi on jo näyttänyt, sanoo KaaPon päävalmentaja Pasi Läpinen.

Kolmen ottelun voittoputkessa Kaarinaan matkaava Ilves-Kissat on sarjataulukossa neljäntenä, kun taas neljä viimeistä otteluaan hävinnyt KaaPo putosi maanantaisen MuSa-tappion myötä taulukossa viimeiseksi. Erot tosin ovat vielä 5–6 ottelukierroksen jälkeen pieniä.

– Yhdelläkin voitolla parantelee asemiaan reilusti, ja vaikka tunnelmat maanantain tappion jälkeen olivatkin kopissa aika apeat, ei tässä vielä kannata kirvestä kaivoon heittää. Tarvitsemme vain yhden voiton, sen jälkeen itseluottamusta ja toisen voiton. Kyse ei ole suurista asioista, Läpinen vakuuttaa.

Ottelun alla KaaPo-näkökulmasta iloa tuovat kaksikin asiaa: sairastuvan tyhjeneminen ja kauden ensimmäinen kotipeli keskusurheilupuiston nurmella.

Ville-Valtteri Starck on palaamassa täyteen pelikuntoon ja myös Hans Honkasalo on pikkuhiljaa toipumassa takaisin kokoonpanoon. Toinen ilonaihe on päästä avaamaan pelit kotinurmella, sitä on pitkän tauon jälkeen todella odotettu.