KaaPon päävalmentaja sai kenkää heikon alkukauden jälkeen: Lohkokärki TamU kohtasi lohkojumbon suorassa lähetyksessä

0
KaaPo hakee uutta virtaa peliinsä valmentajan vaihdolla. Pasi Läpinen sai lähteä ja tänään joukkuetta luotsaa kakkosvalmentajana toiminut Esa Nieminen. Arkistokuvassa punakeltapaidoissa Ali Yasin, Daniel Selin ja Niklas Kuusio. Kuva: Kirsi-Maarit Venetpalo.

Kaarinan Poikien edustusjoukkueen päävalmentaja Pasi Läpisen sopimus on purettu. Seura tiedotti asiasta maanantaina. Tiistai-illan ottelu pelataan kakkosvalmentaja Esa “Nipa” Niemisen komennossa. Myös joukkueen muu taustaryhmä pysyy samana.

Seuran ratkaisu juontaa KaaPon huonosta alkukaudesta miesten Kakkosessa. Joukkue on B-lohkon jumbona. Yhdeksästä pelatusta ottelusta on taskussa yksi voitto, yksi tasapeli ja seitsemän häviötä.

Joukkue on kärsinyt alkukaudesta myös useista loukkaantumisista.

KAAPON uudet otteet uuden vastuuvalmentajan vetämänä saattoi katsastaa heti tiistai-iltana, kun Kaarina-lehti näytti digitilaajilleen kamppailun lohkon kärkijoukkueen kanssa.

Tampere United -ottelulähetys Keskurilta on katsottavissa nyt tallenteena.

Ottelun selostaa Kimmo Muttilainen ja kommentaattori on entinen maajoukkuekapteeni Pauno Kymäläinen.

 

Jos ottelu ei näy yllä, katso se tästä.

 

SINIPAITAINEN Tampere United voitti ottelun 0–2 ja hallitsi peliä. KaaPon hallintajaksot jäivät lyhyiksi.

– TamU oli tässä parempi joukkue ja ansaitsi voiton. Jos tässä jotain hyvää halutaan hakea KaaPon pelistä, niin ihan loppuun asti yritettiin, tehtiin mitä osattiin ja voitiin. Yksi askel otettiin eteen päin ja seuraavan kerran otetaan toinen. Ei tässä ole mitään syytä päätä pensaaseen laittaa, täytyy muistaa, että TamU on sarjakärki. KaaPon maalivahdin muutama “gamesaver” antoi mahdollisuuden pelata loppuun asti tiivisti kommentaattori Pauno Kymäläinen pelin päätteeksi.

Selostaja Kimmo Muttilainen arvioi KaaPon hyväksi sen, että peli onnistuttiin pitämään tasaisena. Myös viime aikoina tutuilta rökäletappiolta vältyttiin.

– Maalipaikoille pääsyä pitää parantaa – ja oikeastaan ihan kaikkea pitää parantaa, kommentoi KaaPon Vili Ruuskanen pelin jälkeen.

– Oli se vähän yllättävää, kommentoi Ruuskanen lyhyesti maanantaista tietoa valmentajan vaihdosta.

 

Jutun loppu päivitetty ottelun jälkeen.