Katri Kapanen vasemmistoliiton puoluevaltuuston varapuheenjohtajaksi

0
Katri Kapanen

Viime viikonloppuna Porissa järjestettiin vasemmistoliiton puoluekokous, jossa valittiin uusi puoluehallitus sekä puoluevaltuusto kaudelle 2022–2025.

Puoluevaltuuston puheenjohtajaksi valittiin uudelleen Miikka Kortelainen ja varapuheenjohtajaksi Katri Kapanen sekä Henri Ramberg.

Katri Kapanen on Kaarinassa toisen kauden kaupunginvaltuutettu, Varsinais-Suomen hyvinvointialueen aluevaltuuston varajäsen sekä lasten ja nuorten palveluiden valmistelevan lautakunnan puheenjohtaja.

Kapanen on koulutukseltaan sosionomi (ylempi AMK) ja hän on toiminut koko työuransa ajan lastensuojelun kentällä eri työtehtävissä. Tällä hetkellä hän on lastensuojelun perhekuntoutusyksikön esimies.

– Olin hämmentynyt, mutta valtavan onnellinen saavutuksesta sekä luottamuksesta, Kapanen kuvaili alkuviikolla.

Kapanen lähti kisaan ensimmäistä kertaa ja kokee, että hänen valitsemisensa varapuheenjohtajaksi on luottamuksen osoituksen lisäksi merkki uudistushalusta.

Puhelinhaastattelussa Kapanen kertoo odottavansa innolla tulevaa. Puoluekokouksesta hän suuntasi suoraan Espooseen uimaleirille ohjaajaksi. Leirillä tuhat lasta pääsee leikkimään ja liikkumaan. Kapanen sanoo, että järjestö- ja vapaaehtoistyö ovat hänelle sydämenasia, ja että on tärkeää olla kiinnostunut lapsien sekä nuorten hyvinvoinnista. ​