Kiinnostaako Kaarina-lehden nettisivuilla yksittäinen juttu? Ota vuorokausitilaus

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Tiesitkö, että nykyään voit verkossa tilata Kaarina-lehden myös vuorokausitilauksena? Vuorokausitilauksen hinta on kolme euroa, ja se sisältää kaikki digisisällöt: digilehden, digilehtiarkiston, www.kaarina-lehti.fi​ -sivuston sekä mobiilisovelluksen sisällön.

Digisisältöjen irtonumerotilaus on ratkaisu heille, jotka haluavat lukea vain jonkin tietyn jutun tai tietyn numeron. Samalla palvellaan myös niitä jutuista ja lehdestä kiinnostuneita, jotka asuvat levikkialueen ulkopuolella.

Käytännössä vuorokausitilaus on pidempi kuin vuorokausi: se on voimassa tilaushetkestä seuraavan päivän puoleen yöhön asti. Esimerkiksi tiistaina klo 8 ostettu tilaus loppuu keskiviikkona puolilta öin.

Vuorokausitilauksen voi tehdä täällä.