Pahimus: Alkoholitonta alkoa

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Alko ilmoitti avaavansa ensimmäisen alkoholittoman myymälän Turkuun. Tiedotteessa kerrotaan, että Alkon historian ensimmäinen alkoholiton tuote oli paperipussi. Mikäli alkoholittomille tuotteille on kysyntää, tuotevalikoimaa aiotaan laajentaa kesän aikana myös muovipusseihin ja kestokasseihin.

Suomen ensimmäinen alkoholiton Alko haluttiin avata nimenomaan Turkuun, koska kaupungissa on jo ennestään rinnehissi, jolla ei pääse ylös ja terveyskeskus, jonne ei saa aikoja. Turussa lupaprosessit tuppaavat yleensä venyä, mutta uusi Alko otettiin kuulemma riemumielin vastaan, sillä sen katsottiin olevan erinomainen lisä turkulaiseen kaupunkikuvaan.

Pahimus jää odottamaan muita nerokkaita konsepteja. Esimerkiksi Kaarinassa on pysäköintisääntöjä, joita kukaan ei valvo. Kysyntää voisi olla myös avannolle, jossa on lämmintä vettä.

Sinkuillehan vastaavia palveluja on tarjottu jo pitkään – siis seuranhakusovelluksia, joista on turha etsiä parisuhdetta.