Pahimus: Mestareille märkää

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Jääkiekon maailmanmestaruutta on juhlittu kosteissa merkeissä. Iloisessa hutikassa ollut kiekkojoukkue saapui aurinkolasit päässään vesisateessa vietettyyn kansanjuhlaan. Medioissa raportoitiin alkoholin huuruisista jatkoista, johon noin 567 suomalaista kommentoi närkästyneesti, että LEIJONALAUMA ON JUHLANSA ANSAINNUT!!!

Pahimusta huvittaa suomalaisten kaksinaismoralismi. Nykyisessä tasa-arvon ilmapiirissä vastaava juhlinta pitäisi sallia kaikille suurmiehille ja -naisille.

Miettikää vaikka Sauli Niinistöä, joka on neuvotellut Nato-jäsenyydestä ja tehnyt muutenkin tosi raskasta duunia. Jos Sale päättää seuraavissa Linnanjuhlissa nollata ja kättelyssä menee oikea ja vasen sekaisin, niin mitäpä siitä, koska presidentti on juhlansa ansainnut.

Jääkiekkokulta oli jo toinen tälle keväälle, mutta Nobel-palkinto on myönnetty kautta aikojen vain kolmesti Suomeen. Jos Nobelin rauhanpalkinnon saanut Mara olisi juhlahumussa pissannut suihkulähteeseen, mitä väliä, koska hän on juhlansa ansainnut.

Tänä vuonna jaetaan vielä monia palkintoja Suomen hyväksi tehdystä työstä, esim. kansalliset veteraanipalkinnot. Niitä bileitä odotellessa.