Pahimus: Väsytystaistelu

0
Kaarina-lehden maskotti ei ole pyhimys.

Lieto julisti, ettei halua olla enää kunta, vaan kaupunki. Nimenvaihto on aiheuttanut runsaasti paperityötä, muun muassa kaikki lietolaiset lehmät haluavat vastedes itseään kutsuttavan citylehmiksi.

Kaarinassa Liedon kaupungistuminen on aiheuttanut levottomuutta. Neljä perussuomalaista valtuutettua kiirehti ilmoittamaan, että parhaat osat Liedosta on liitettävä Kaarinaan. Valtuutetut ovat tehneet empiiristä tutkimusta, jonka mukaan kaarinalaisessa ruokakaupassa oli todistettavasti käynyt lietolainen asiakas. Tämä osoittaa, että sisimmässään lietolaiset haluaisivat olla kaarinalaisia.

Aloitteen mukaan maa-alueiden liittämistä Kaarinaan tulee edistää rauhanomaisin keinoin.

Kaupunginjohtaja Harri Virta voi esimerkiksi haastaa Liedon kunnanjohtajan Mika Ingin koripallossa, jossa on panoksena Tehtaanmäen ja Palomäen asuinalueet. Pahimuksen tietojen mukaan Ingi on enemmän kirja- ja elokuvamiehiä, joten kertoimet ovat Kaarinan puolella.

Ottelun jälkeen iltaa jatketaan Kaarina-talossa, jossa ohjelmassa on Vääpeli Körmy -maraton. Tämän jälkeen katsotaa n Uuno Turhapuro muuttaa maalle , Luokkakokous -trilogia ja Ponterosa . Suomalaisten klassikkoelokuvien näyttämistä jatketaan, kunnes nimet on paperissa.