Tyrskähdetty: Festari lähti, muovit jäivät

0

Saaristo Open -tapahtumasta on jäänyt suuri määrä muovia luontoon. Puistoalue on täynnä rikkoontuneiden muovimukien jäänteitä ja järjestäjien jäljiltä on kaikki porttien välissä olleet nippusiteet jätetty siihen, mihin pudonnut. Muovi ei häviä mihinkään!

Mika

Ystävät häkkivarastolla:”Kui sää tommosii säilytät, 20kiloa painava piisamiturkki, miesvainajasi puvut Al Capone, kolme mikrouunia, tikkataulu, rikkinäinen jalkalamppu, hetekanpeite, plyysinen seinävaate?” ”Mihin mä ne sit panen?” ”Kaatopaikal!” ”Enkä joku päivä ne taas on muatii!”

Odottaja

Haluamme sydämellisesti kiittää Kaarinan Terveyskeskussairaalaan osasto 2 ja Kaarinan kotisairaanhoitoa hyvästä hoidosta ja ystävällisyydestä. Kaikki hoitajat ja lääkärit ovat olleet ensiluokkaisia ammattilaisia, läsnäolevia ja tiedon omaavia, sekä ottaneet erittäin hyvin potilaan ja omaiset huomioon. Iso kiitos teille kaikille!

Lefa ja Titi