Tyrskähdetty: Kiitos auttajalle ja valtaavatko rotat Kaarinan?

0

Kaupunki oli unohtanut tiedottamisen Uimarannantien käytöstä Saaristo Openin aikana. Minä päivänä tie suljetaan liikenteeltä ja milloin se taas avataan? Pääseekö uimarit rannalle? Mistä veneilleen menevät pääsee rantaan ja mihin mahtuu autot parkkiin?

Rannan käyttäjät unohdettu

Kiitos koiranulkoiluttajalle lauantaina 4.6., joka Vättilän alueella opasti punalakkisen muistisairaan äitini pihalleni yllättäen iltapäivällä.

Tytär Jouhikadulta

Valtaavatko rotat Kaarinan keskustan? Näin rotan juoksevan viime viikolla ravintolan edestä. Olen yrittänyt ottaa kunnan viranomaisiin yhteyttä tuloksetta. Jos ei rottaongelmaan puututa, mihin se johtaa?

Ravintolan asiakas

Niinpä niin, jotenkin ei yllätä, että nuoret eivät ole tietoisia kesäduunituesta. Kaupunki ei puhu, ei pukahda mistään mitä se kustantaa, tai jopa velvollinen järjestämään, sen sijaan ostettavista palveluista jaetaan avuliaasti A4-jätettä.

AnoMYYni eläkeläinen