Tyrskähdetty: Kiitos auttajille ja ota koirallekin juomapullo mukaan

0

Varasin ajan itselleni ja miehelleni koronarokotukseen. Saimme ajan viime viikon tiistaiksi pääterveysasemalle. Myöhemmin puhelimeen tuli tekstiviesti, jonka mukaan rokotus annetaankin Piikkiössä. Menimme Piikkiön terveysasemalle, jossa hoitaja kertoi, että asiakkaille on lähtenyt virheellisiä tekstiviestejä ja rokotus onkin Kaarinan pääterveysasemalla. Ihmettelen, että jos oli tiedossa, että ajan varanneille on lähtenyt rokotuspaikasta väärää tietoa, miksi tietoa ei ole korjattu? Nyt ihmiset tulivat turhaan paikalle.

Eläkeläiset

Vastaus Tyrskähdykseen: Vastauksena voimme todeta, että tekstiviestimuistutuksen suhteen täytyy potilastietojärjestelmään tehdä useita muutoksia, ja valitettavasti tässä tapauksessa kaikkia tarvittavia muutoksia ei huomattu tehdä oikein. Palautteen ansiosta saimme vian selvitettyä.

Johtava ylilääkäri Antti Sandén

Sain 22.6 klo 14-14.30 sairauskohtauksen bussissa numero 221 . Haluan kiittää kuljettajaa hyvästä toiminnasta ja miestä ja naista, jotka odottivat ambulanssin tuloa pysäkillä kanssani. Monet kiitokset heille! PS. Alkoholia ei ollut veressäni.

Kiitollinen

Oletko ajatellut lemmikkisi hyvinvointia näillä helteillä? Laita paljas jalka asfalttiin, niin tunnet sen poltteen. Älä vie koiraa helteisimpään aikaan ulos, kuin ihan pakollinen pissalenkki nurmikon kautta. Ota vesipullo mukaan lemmikillesi, kuten otat itsellesikin. Oletko ajatellut miltä tuntuu olla turkki päällä helteellä? Käytä sisällä viilennysmattoa, jäitä astiassa, kylmässä kastettua pyyhettä. Pidä tuuletin päällä. Lemmikki tarvitsee myös nestettä tavallista enemmän niin kuin sinäkin näillä helteillä. Älä jätä hetkeksikään lemmikkiä autoon helteellä, niin ettei siellä olisi ilmastointi päällä.

Oletko ajatellut?