Tyrskähdetty: Tapahtuiko kuntopolulla ympäristörikos ja kiitos Pahimukselle

0

Olimme kävelyllä Keskurilta Lausteelle johtavalla ulkoilureitillä. Moottoritien ylittävän sillan kohdalla huomasimme, että sillalta varvikkoon oli heitetty tyhjiä paristoja pakkauksineen. Keräsimme maasta kaikkiaan 17 kappaletta AA-paristoja ja toimitimme ne kierrätykseen. Ihmettelen, millainen maailmankuva on ihmisellä, joka haluaa tärvellä tällä tavalla ympäristöä. Mielestäni teko täyttää lievän ympäristörikoksen tunnuspiirteet.

Erkki Paananen

Hienoa Aromäki, Laalo ja muut mukana olleet. Hovirinnan koulun purku alkoi huhupuheiden mukaan, kun eräs opettaja sanoi, että tuntuu kuin täällä olisi hometta ja jonkun ajan kuluttua toinenkin opettaja oli sitä mieltä. Purettiinko koko koulu tällaisen kohkotuksen mukaan vai tutkittiinko asia perusteellisesti ja kuka tutki?

Hieman tolkkua näihin hommiin

Kiitos Kaarinan terveyskeskuksen lääkäri Jussi Sarenille ja häntä avustaneelle hoitajalle hermostuneen asiakkaan hyvästä ja ystävällisestä hoidosta perjantaina 3.6. Jäi koko operoinnista hyvä mieli. Kiitos!

Arja Tapper

Vuodet kuluvat, voimat myös. Kolmen kerroksen rintamamiestalo vaihtuu 60 neliön upouuteen kerrostaloon, sen irtaimisto ikirakkaana myös. Valtaosa ei sisälle mahdu, mutta onhan iso parveke. Arkkitehti valinnut kaupungin luvalla kirkkaat lasit lattiaan asti. Asukkaan kirpputori on monipuolinen. Pitäisi vielä mahduttaa krimiturkki, kalastusvälineet, kangaspuut, päällyskengät, lasipurkit, mehumaija…

Varakas

Pahimus lohkaisi loistavasti torin surkeasta tilasta. Sen tämä Kaarinan häpeäpilkku ansaitsikin. Pahimus tuo asiat ja epäkohdat esiin niin piikittelevän rakentavasti, että hyväksyy tekstin, vaikka olisi eri mieltäkin. Anonyyminä henkilönä hän pysyy arvoituksena, eikä tekstit paljasta edes sukupuolta. Jos minun pitäisi nimetä, yhteiskuntaansa tasapuolisesti arvosteleva henkilö, valinta olisi ehdottomasti Pahimus.

Torin toiselta puolen