Tyrskähdetty: Tuliko Valkeavuoren koulusta Funikulaari eikä Vaarniemen kuntoportailla ole kaidetta vieläkään

0

Valkeavuoren koulun lisäbudjetista: ”Ei tässä ole muuta vaihtoehtoa kuin hyväksyä lisämääräraha.” Näin ne Logomo- ja Funikulaari-budjetit Turussakin tehdään. Myydään idea halvalla ja nostetaan hintaa, kun ei sitä voi lopettaakaan keskeneräisenä.

Hauki on kala

Kiitos Kaarina-lehden Tuorla-jutusta. Arvostaisin, jos tuollaisiin kävijöitä kutsuviin juttuihin kirjoitettaisiin, ovatko paikat kaikille liikkujille esteettömiä. Observatorioon en ajattelekaan yrittäväni…

Mielessä matka Marsiin

Pitkäkyntinen ahkeraliisa oli helatorstain hujakoilla putsannut uimahallin pukukaapeista vaatepuita. Säästi ainakin euron per puu omia rahoja. Näin tarkalle annan vinkin: ota joka uintireissulle mukaan 1,5 litran muovipullot, täytä ne kuumalla ja kylmällä vedellä. Näin saat seuraavan päivän juoma-, ruoka- ja pesuvedet. Vesilaskut pienenevät melkein nollaksi.

Mun on mun ja sun on mun

Monta kertaa ennenkin Vaarniemen kuntoportaita kiivenneinä päätimme vaimoni kanssa toistaa “suorituksen” viikonloppuna. Ei ollut vieläkään kaidetta, mutta ylätasanteella nuotiojäänteitä, tyhjiä kaljatölkkejä ja irtoklapeja…?

BB:n pettymys