Uusi kerrostalo Rauhalinnaan

0
Kaarinan kaupunki on myymässä kerrostalotontin Rauhalinnasta. Kuvituskuva Ari-Matti Ruuska / TS.

Kaarinan kaupunki myy Rauhalinnassa sijaitsevan kerrostalotontin T2H Group Oy:n perusteilla olevalle tytäryhtiölle T2H Varsinais-Suomi Oy:lle. Kaupunginhallitus hyväksyi tonttikaupan maanantaina.

Jalostusasemankadun varressa sijaitsevan tontin kauppahinnaksi on sovittu 360 000 euroa. Ostajan suunnitelmissa on hakea rakennuslupaa mahdollisimman pian ja aloittaa kohteen rakentaminen jo ennen talvea. Alueen pysäköinti on suunniteltu erillisille LPA- eli parkkipaikkatonteille.

Yhtiö tekee yhteistyötä Korkia Tonttirahasto II Ky:n kanssa. Kaupunginhallitus antoi suostumuksensa, että tontti siirretään myöhemmin tonttirahaston omistukseen ja kohteen toteuttaa T2H Varsinais-Suomi Oy.