Venepartio pysäytti Kuusistonsalmessa kaahailijan – Kaarinassa melko rauhallinen juhannus

0

Poliisia työllisti juhannusviikonloppuna Kaarinassa pääasiassa liikenteeseen liittyvät tehtävät. Poliisi teki Kaarinassa tehostettua rattijuopumusvalvontaa koko juhannuksen ajan. Perjantain ja sunnuntain välillä kirjattiin muutamia rattijuopumuksia ja ylinopeuksia. Venepartio pysäyttii Kuusistonsalmessa ylinopeutta vesillä ajaneen kuljettajan.

Koko Lounais-Suomen alueella poliisitehtäviä oli runsaasti. Vakavin hälytys tuli, kun Paraisilla Airistontiellä olevalla uimarannalla hukkui 69-vuotias mies. Poliisi tutkii asiaa kuolemansyyn tutkintana.

Rattijuoppoja jäi kiinni juhannusaaton ja -päivän aikana kaikkiaan 41 kappaletta, joista 23 oli törkeitä rattijuopumuksia. Lisäksi yhden henkilön epäillään syyllistyneen vesiliikennejuopumukseen.

Muutoin poliisia työllistivät kotihälytykset, tappelut ja muut häiriökäyttäytymiset.

Lounais-Suomen poliisilla oli juhannusaattona kaikkiaan 569 tehtävää ja juhannuspäivänä 497 tehtävää. Tehtävämäärä on samankaltainen kuin vuosi sitten.