3 poimintaa kalenteriin Kaarinassa: Ryhdy fölikaveriksi ja jumppaa

0
Alkuvuonna pidetty Föli-yleisötilaisuus Kaarinassa sai jatkoa.

FÖLI SENIOREILLE Turun seudun joukkoliikenne Föli ja Varsinais-Suomen kestävän kehityksen asiantuntijaorganisaatio Valonia esittelevät Kaarinassa Fölin palveluita ikäystävällisestä näkökulmasta. Turun lisäksi myös Kaarinasta etsitään vapaaehtoisia fölikavereiksi, jotka opastavat iäkkäitä Fölin käytössä, kuten aikatauluissa, bussireiteissä ja matkakortin lataamisessa. Seniorit ovat kokeneet fölikaverin helpottaneen joukkoliikenteen käyttöä merkittävästi. Fölin palvelut seniorille ke 3.8. klo 9–11 Kaarina-talossa.

JUMPAT Vielä ehtii nauttia jumpasta ulkona. Ensi viikolla on Kaarinan Voimistelijoiden viimeinen puistojumppa tänä kesänä. Samana päivänä käynnistyy kaupungin järjestämä leikkipuistojumppa. Maksullinen puistojumppa ti 2.8. klo 19 Keskurin takanurmikenttä 4:llä. Maksuton leikkipuistojumppa Hovirinnan rannan leikkipuistossa ti 2.8. klo 18.

NÄYTTELY Kuusiston Taidekartanossa on 7.8. asti kaksi näyttelyä: luonnonväreillä toteutettu tekstiilinäyttely Metsän värit sekä avoimen teoshaun kautta toteutettu 15 taiteilijan näyttely Puista, hennommista kasveista ja juurista. Kartano on auki lauantaista keskiviikkoon, la klo 13–17, muina päivinä klo 13–19.