Aktia Arena ei ole enää Aktia Arena

0
Urheilukeskusta koristaa uusi logo ja nimi.

Kaarinassa toimiva tenniskeskus Aktia Arena on vaihtanut nimeään. Sopimuskausi Aktia-pankin kanssa päättyi kymmenen vuoden jälkeen, ja maaliskuussa uudeksi pääyhteistyökumppaniksi julkaistiin Bo LKV.

Bo LKV on vuonna 2016 perustettu kiinteistönvälitysfirma.

Jo alustavissa neuvotteluissa kävi tenniskeskuksen toimitusjohtajan Olli Marjamäen mukaan ilmi, että yritysten toiveet ja odotukset yhteistyöltä olivat hyvin linjassa. Hänen mukaansa Bo LKV mielletään laadukkaaksi palveluyritykseksi sekä oman alansa suunnannäyttäjäksi, mihin Arenalla halutaan mielellään samaistua.

Uudesta kumppanuudesta käynnistyi nimenvaihtorumba. Tähän työlääseen prosessiin kuuluu esimerkiksi logojen, mainoskylttien sekä sähköisten viestintämateriaalien uusiminen. Lisäksi erilaisiin rekistereihin tulee tehdä muutoksia, ja uusien domainien tilaaminen on myös tarpeen, jotta verkkosivut ja sähköpostit toimivat uusin osoittein.

Suurin kustannuserä nimenvaihdossa oli siihen käytetty aika.

Bo Arenalla nimen vakiinnuttamista yleiseen käyttöön on pohdittu paljon. Vaatii aikaa, viestintää ja toistoa, jotta uusi nimi iskostuisi ihmisten mieliin.

– Aktia Arenaa kutsuttiin lyhenteellä Aktia, ”nähdään aktialla”. Bo ei oikein taivu suussa tähän samaan, Marjamäki kommentoi.