Joko KaaPon kurssi kääntyy? Lauantain vastustaja on vain pari pykälää ylempänä sarjataulukossa – Katso suora lähetys kello 16.45

0
Onnistuuko KaaPo tappioputken katkaisussa ja maalihanojen avaamisessa lauantai-iltana? Kaarina-lehti näyttää kello 17 alkavan ottelun suorana lähetyksenä. Arkistokuva toukokuun SalPa-ottelusta Salosta: Kirsi-Maarit Venetpalo.

Kaarinan Poikien helteinen urakka Kaarinan Keskurilla jatkuu lauantaina. Vastaan asettu Porin FC Jazz kello 17 alkavassa ottelussa.

Kyseessä on jo viikon toinen ottelu keskellä 30 asteen helteitä. Kyseessä on myös viikon toinen ottelu, jossa KaaPon päävalmentajana on aikaisemmin kakkosvalmentajana toiminut Esa ”Nipa” Nieminen.

Niemisen ensimmäinen vastuuottelu joukkueessa päättyi 0–2-tappioon sarjakärki Tampere Unitedille tiistaina. Kaarina-lehden jalkapallostriimien selostaja ja kommentaattori näkivät kuitenkin kotijoukkueen pelissä paljon hyvää.

KAAPO AIKOO etsiä Niemisen rinnalle joko uuden päävalmentajan tai kakkosvalmentajan. Tässä kohtaa kautta tilanne ei ole kuitenkaan helppo.

Näin Esa Nieminen kommentoi tilannetta ennen tiistain ottelua Kimmo Muttilaisen haastattelussa.

 

 

 

KAAPO LÄHTI keväällä sarjakauteen haastajana. Joukkue on päätynyt Kakkosen B-lohkossa sarjajumboksi. Päävalmentajan vaihdon jälkeen ensimmäisenä tavoitteena on saada joukkueen suunta käännettyä ja voittotili auki, sanoo seuran puheenjohtajan Olli Tuominen. Joukkueella on kasassa vasta neljä pistettä.

– Minimitavoitteena on pitää sarjapaikka, Tuominen totesi Kaarina-lehdelle alkuviikosta.

 

LAUANTAI-ILLAN vastustaja FC Jazz on Kakkosen B-lohkossa vain muutaman pykälän KaaPoa ylempänä. Pisteitä sillä on tosin kasassa 11, kun KaaPolla niitä on 4.

Ennen juhannusta Jazz kävi Salossa ja hävisi SalPalle lukemin 2–1.

Lauantain lähetys Keskurilta alkaa kello 16.45 valmentajahaastatteluilla. Ottelun jälkeen striimissä kuullaan myös pelaajien mietteitä pelin jälkeen.

Ottelun selostaa Kimmo Muttilainen ja kommentaattorina on Pauno “Pake” Kymäläinen.

 

 

Jos katseluikkuna ei näy yllä, katso ottelu tästä.