Kaarinalaiset seniorit voivat pyytää avuksi kotihoivayritystä

0
Koti on usein paras paikka ikäihmiselle.

Kotihoivayritys Kotona Asuen Seniorihoiva on laajentunut Turkuun. Vuonna 2008 perustettu yritys tarjoaa yksilöllisiä hoivapalveluja, joiden ansiosta seniorit voivat asua kotona mahdollisimman pitkään.

Kotona Asuen Seniorihoiva toimii entuudestaan pääkaupunkiseudulla ja Keski-Uusimaalla sekä Kotkan, Lahden, Oulun ja Tampereen alueilla. Turun toimisto palvelee ikäihmisiä Turun lisäksi Kaarinassa, Liedossa, Naantalissa ja Raisiossa.

– Toimisto siis sijaitsee Turussa, mutta seniorit voivat asua missä tahansa mainituissa kunnissa. Käytännössä tämä siis tarkoittaa, että Kotona Asuen Seniorihoiva tuo kaarinalaissenioreille kumppanuuteen ja kiireettömyyteen perustuvan vaihtoehdon perinteiselle kotihoidolle, viestintäpäällikkö Mikko Seppinen kertoo.

Toukokuussa toimintansa aloittaneen Turun toimiston palveluvastaavana työskentelee kaarinalainen Ida Merilä .

Hoivapalvelut voivat sisältää esimerkiksi Alzheimer- ja muistihoivaa, kumppanuus- ja seuranpitopalveluja, ruoanvalmistusta, kodinhoitoa, lääkkeiden muistuttamista, apua sairaalasta kotiutumiseen sekä asiointi- ja kuljetuspalveluja. Tämän vuoden alusta hoivapalvelut ovat oikeuttaneet 60 prosentin kotitalousvähennykseen.