Kihlaus 33 000 ihmisen edessä– Kaarinalaiset Ada ja Sinna menivät kihloihin Harry Stylesin avustuksella

0
Kaarinalaiset Ada Sevón ja Sinna Heikkilä menivät kihloihin Harry Stylesin keikalla.

Kaarinalaiset Ada Sevón ja Sinna Heikkilä menivät viime keskiviikkona kihloihin Harry Stylesin keikalla Tukholmassa. Kihlaus oli näyttävä, sillä poikabändi One Directionista tunnettu Styles oli osana kihlausta. 33 000 ihmisen edessä tehty kosinta päätyi iltapäivälehtiin asti.

Artistin huomion kiinnitti eturivissä Sevónin kyltti. Kyltissä luki englanniksi: hän on aivan vieressäni, pitäisikö minun kosia?

Pari sai hetkensä. Turvamies vei kyltin Stylesille, joka esitteli kosintakysymyksen Tele2 Arenan väkijoukolle.

Sevón ja Heikkilä olivat molemmat aivan haltioissaan, halasivat ja suutelivat. Styles totesi, että hyvä reaktio, mutta halusi tietää vielä, miten kosintaan vastattiin. Sevón huusi lavalle, että oli saanut myöntävän vastauksen.

Näitä tapahtumia seurasi esityksessä kappale Love Of My Life , jonka laulaja omisti kihlaparille.

Isot bileet


Sevónin valmistellessa kylttiä keikkaa varten, Heikkilälle tuli pieni aavistus tulevasta. Hän jätti tarkoituksella kyltin lukematta ja antoi itsensä yllättyä.

Keikalla Sevón kuuli takanaan keikkaa seuranneilta huutelua: ”laske kyltti alas”. Sevón yritti pitää kylttiä matalalla, ettei siitä aiheutuisi muille näköestettä.

– Menin ihan sekaisin siitä, että sain sen hetken puhelimelle, Sevón kuvailee tilannetta, jossa laulaja vihdoin katsahti kylttiin ja jäi lukemaan tekstiä.

Kihlaus oli yhtä juhlaa, mutta hääjuhlaa pari pohtii vielä.

– Jos järjestämme häät, niistä tulisi isot bileet, Sevón kuvailee. Kutsulistalla olisi ainakin sata ihmistä. Tyyli olisi moderni ja yksinkertainen, hääparilla olisi yllään mekot. Sevón pohtii perinteisen valkoisen sijaan pastellinsävyjä.

Metroseikkailu


Keikalla ja keikan jälkeen ihmiset tunnistivat: nuo on ne, jotka menivät kihloihin. Sevón ja Heikkilä saivat osakseen paljon onnitteluja ja haleja.

Kotimatkalla hotellille sattui keikka- ja kihlaushuumassa hassusti.

Vielä metropysäkillä eräs toinen nuori pariskunta onnitteli kihlauksen johdosta. Nelikko jutusteli, ja kun tiet erkanivat, uudet tuttavuudet neuvoivat Sevónia ja Heikkilää jatkamaan tietyllä metrolla. Tämä tietty metro kuljetti kihlatut toiselle puolelle kaupunkia, kauas hotellista.

– Taksilla siitä selvittiin, mutta oli kyllä pitkä ilta, Sevón toteaa tilanteesta.

Takaisin Suomessa arkeen palaaminen on molemmista tuntunut oudolta. Katsellessaan kuvia ja videoita keikalta, Sevónille tulee olo kuin näkisi tilanteet ensi kertaa.

Kaksi ja puoli vuotta yhdessä ollut pariskunta tapasi isostoiminnan ja kirkon nuorille suunnattujen yhteisöllisten tapahtumien kautta. Pari käy edelleen yhdessä yhteisöllisissä tapahtumissa.