Kolme poimintaa kalenteriin: Myy Kaarinassa romppeesi ja kerää nimmareita

0
Arkistokuva Mikko Rantasesta kesäkuulta.

Kaarina-lehti poimii viikoittain Kaarinan tapahtumatarjonnasta kolme kiinnostavaa vinkkiä.

ILTAPÄIVÄKIRPPIS Kaarina-talon edustalla on tänään keskiviikkona vilskettä, kun paikalla pidetään kaupungin järjestämänä iltapäiväkirppis ja musiikkiesityksiä. Kirppispaikat ovat maksuttomia, ja myyjäksi voi tulla etukäteen ilmoittamatta, mutta oma myyntipöytä tai -viltti tarvitaan mukaan. Lisäksi Kaarina-talon parkkipaikalla on REKO-jako. Esiintymässä ovat Teuvo Mujo ja Santeri Seessalo. Elokuussa on luvassa vastaava kirppispäivä. Iltapäiväkirppikset 20.7. ja 10.8. klo 15–19.

JÄÄKIEKKOSTARAT Perjantaina Kaarinassa voi tavata jääkiekkostaroja. Nimmareita kirjoittelevat esimerkiksi tuoreet Stanley Cup -voittajat Mikko Rantanen sekä Artturi Lehkonen. Mukana ovat myös Kaapo Kakko, Markus Nurmi ja Juuso Pärssinen. Maksullisella ottelulla kerätään varoja Suomi-sarjassa pelaavalle HC Indians Kaarina​lle. ​Monsterimonni All Stars vs. HC Indians 22.7. klo 16.30 Tele1 Areenalla eli Kaarinan jäähallilla. Ottelu alkaa klo 17.30.

HARVALUODON KESÄPÄIVÄ Harvaluotoseura järjestää lauantaina pitkästä aikaa Harvaluodon uimarannalla kesäpäivätapahtuman. Ohjelmassa on iltapäivätanssit, koiratanssiesitys, pienimuotoinen agilityrata, keppihevosrata ja torimyyntiä. Paikalle saa myös tulla myymään omia tuotteita. Harvaluodon kesäpäivä 23.7. klo 13–17. Tanssit alkavat klo 14.