Kun koko suku istui huussissa vierekkäin – Lähetä kuva ulkovessastasi Kaarina-lehdelle

0
Arkistokuva lystikkäästä vessasta.

Onko sinulla tai suvullasi ulkohuussi, jossa on esimerkiksi monta istuinkoloa vierekkäin, rakkaita tauluja seinillä tai johon liittyy jännä muisto tai tarina? Tai onko ulkovessasi päinvastoin viimeisen päälle moderni ja tyylikäs? Tai oletteko ratkaisseet jollain luovalla tavalla sen, miten hätä hoituu, kun vesivessaa ei ole saatavilla?

Lähetä huussistasi kuva ja sen tarina tai pelkkä tarina Kaarina-lehdelle! Jos ulkovessasi ei sijaitse kovin kaukana Kaarinan keskustasta, toimittajankin voi pyytää nappaamaan kuvan.

Kuvia ja tarinoita voi lähetä sunnuntaihin 31.7. saakka sähköpostilla osoitteeseen toimitus@kaarina-lehti.fi. Voit myös soittaa Maria Kestille, puh. 044 55 44 541. Jos vessa ei ole omasi, varmistathan, että sen omistajalle sopii kuvan julkaisu lehdessä.