Tyrskähdetty: Kesäseisokki on sopimaton sana ja Hovirinnan koululla on ukkonen aamusta iltaan

0

Kaarinan kaupungin nettisivuilla lukee liikuntapaikkojen poikkeavissa aukioloissa uimahallin kesätauosta, että kesäseisokki… näin on siellä jo varmaan 10 vuotta lukenut…. joka kesä siis. Onhan se hieno asia, mutta ei ehkä sovelias sana tuohon yhteyteen

Kesämies

Olipa hauska kokemus katsoa virtuaalilaseilla Kuusiston linnaa raunioiden kesäkahvilassa. Kannattaa käydä kokemassa! Hattua täytyy nostaa henkilölle, joka haluaa omalla osaamisellaan ja ajallaan tuoda tällaistä meidän kaikkien saataville.

Linnanraunioille

Maassa pauhaa ukkoset. Hovirinnan koulun naapurustossa on ollut ankara ukkonen päällä jo useita viikkoja. Se alkaa aamuisin klo 7 ja loppuu yleensä klo 16. Aina välillä tuntuu iskevänkin jonnekin metalliseen, toisinaan kirskuu.

Paha akka

Lääkärit soittavat usein tuntemattomasta numerosta, mutta minulle tuli tuntemattomasta numerosta myös huijaussoitto englanniksi. Katkaisin heti puhelun, mutta saa nähdä, miltä seuraava puhelinlasku näyttää. Kannattaa varautua, että tuntemattomasta numerosta voi tulla muitakin kuin asiallisia soittoja.

Eläkeläinen

Suuri kiitos terveyskeskuksen sairaanhoitaja Nordic Jokiselle! Hän antoi meikäläiselle 65+-vuotiaalle puhelimessa ihanan positiivisia vinkkejä, ja taas jaksaa jatkaa. Puhuminen kannattaa aina!

Kaarina-lehden ikuinen tilaaja