Tyrskähdetty: Kiitos osoitteista ja mitä tapahtuu virastotalolle

0

Kiitos kaikille kaarinalaisille yrityksille, tapahtumajärjestäjille ym., jotka kertovat myös muut yhteystiedot kuin fb-tiedot.

Uuskaarinalainen, joka suunnistaa kartan avulla

Tieto on valtaa. Väliaikatieto on voimavara. Jos on tili ja rahaa Osuuspankissa, saa ihmisen kohtelun kolmena päivänä viikossa. Sen naapuri Ottomatti on kuin rakas serkku. Mitä Kaarina tällä hetkellä suunnittelee sille talorumilukselle? Jos se aiotaan purkaa tai remontoida asunnoiksi, voisiko purku- ja remonttityöt tehdä ennen kuin viereinen uudisrakentaminen päättyy, ettei keskusta olisi aina rakennustyömaa?

Onko suunnitelma olemassa?

Vastaus Tyrskähdykseen: Suunnitelmia Oskarintalon eli virastotalon purkamisesta tai remontoimisesta Kaarinan keskustassa ei vielä ole. Rakennuksen tulevaisuus odottaa keskustan kaavoituksen ja ideakilpailun valmistumista sekä tietoa siitä, mikä on kaupungin työntekijöiden tilantarve hyvinvointialueen perustamisen jälkeen. Todennäköisesti lopulliset päätökset tehdään vasta muutaman vuoden kuluttua.

Kaarinan kaupungin­johtaja Harri Virta

Kaarinantien ja Verkakaaren väliselle alueelle on ilmestynyt rumia ja korkeita aitaelementtejä. Tuleekohan siihen kaatopaikka, vankila vai mikä?

Maisema

Vastaus nimimerkille löytyy täältä.