Tyrskähdetty: Terveyskeskuksen hoitotarvikejakelu takkuaa ja miksi Hovirinnan rannan vessat lukossa

0

Miksi Hovirinnan rannalla on aamuisin vessan ovet lukossa? Eivät ne nuoret ole siellä aamukuudelta tai yhdeksältä pahojaan tekemässä. Ilkivaltaa tapahtuu iltaisin. Toivoisin, että vessan ovet voitaisiin pitää aamulla auki.

Uimari

Kaarinan terveyskeskuksen hoitotarvikejakelu on ollut huonossa hapessa loppukeväästä asti ja ilmeisesti jatkuu. Netin tilaus ei lohduta, kun tilaus on tehtävä kaksi viikkoa ennen. Onneksi neulat ja Libre-sensorit saa apteekista, mutta verovaroin terveyskeskusta ylläpidetään.

Ykkönen

Miesvainajani sanoi TV:n sääohjelmasta: arpinaama valehtelee. Siskon kanssa jännätään, millainen on viikonlopun sää. “Ai, nyt sillä on keltainen pusero ja tukka tollai, eilen oli kiiltosilkkimekko.” “Niin oli ja nuttura.” “Mihin se on kadonnut, jolla oli villasukat, ja se jolla oli koira?” “Mitä se sanoi säästä?” “En huomannut.”

TosiTV

Isot isot kiitokset Kaarinan nopeantoiminnanjoukoille, jotka hoitivat pujokasvuston ja heinät pois Lukkarinrinteen ja Kanttorinkulman väliseltä viherkaistaleelta. Lieneekö tämä ei-kenenkään-maa unohtunut kaupungin hoitoalueista pois?

Kuntalainen-kaarinalainen

Vastaus Tyrskähdykseen: Pujojen poisto ei ole kaupungille lakisääteinen tehtävä, mutta samalla kun niitämme omia hoitoalueitamme, niin toki pujot niitetään samalla. Tämä kyseinen alue on kaupungin hoidossa. Siihen on levitetty täyttömaata, ja sen takia se on päässyt ikävästi rehevöitymään. Tilanne korjaantuu ajan kanssa, kun puut kasvavat ja varjostavat maan pintaa ja aluskasvillisuus vakiintuu. Alue on tarkoitus pitää luonnonmukaisena mutta keskeisen sijaintinsa takia siistinä.

Viheraluepäällikkö Terho Marttila

Kirjastossa asioidessani eräs vanhempi mies käyttäytyi epäkunnioittavasti muita asiakkaita kohtaan. Vain hänen asiansa oli tärkeä ja muiden ei ollut. Minulle on joskus opetettu, että vanhempia kunnioitetaan. Mahdanko enää kunnioittaa?

Tulostamassa kirjastossa