3 poimintaa kalenteriin: Lähde Nappulajuoksuun tai linnanraunioille discoon

0
Kuvassa verkatehtaan työläisten lapsia. Niitä esittävät Aino Ahtiainen, Seela Ström ja Hilla Suokas jo viidettä vuotta. Kuvan otti Kuva Eeva Turpeinen.

Kaarina-lehti poimii viikoittain Kaarinan tapahtumatarjonnasta kolme kiinnostavaa vinkkiä.

LAPSET MLL Kaarina järjestää perinteiset Nappulajuoksut Kaarinan keskusliikuntapuistossa sunnuntaina. Juoksuvuorossa ovat vuosina 2016–2021 syntyneet. Kaikille on luvassa mitali, ja Mamma Marakatti vetää alkujumpan. Nappulajuoksut 28.8. klo 10.15–13. Maksullinen.

VERKAMATKA Tänä syksynä on neljä mahdollisuutta käydä Kyläyhdistys Emma ja Anselmin järjestämällä draamallisella opastuskierroksella Littoisten verkatehdasmiljöössä. Kierroksella kuljetaan kutoja-Emman kanssa ja koetaan teatterin keinoin verkamiljöön värikkäitä vaiheita. Verkamatkat 24.8. ja 25.8. klo 18, 28.8. klo 16 ja 11.9. klo 14. Lähtö verkatehtaan pääportilta. Maksullinen, alle 18-vuotiaat ilmaiseksi.

LINNANRAUNIOIDEN MUSIIKKITEATTERI Kuusiston Linnanraunioiden Musiikkikesäteatteri järjestää torstaina Itämeripäivänä kesän viimeisen esityksensä. Musiikkia, improteatteria ja uusia biisejä yhdistävän esityksen jälkeen soittaa Laululahja-bändi. Lisäksi etulinnan pihalla pidetään disco. Linnanrauniot Live 25.8. klo 18. Bändi klo 21–24. Maksullinen.