Asukkaat kutsutaan ideoimaan Kaarinan uutta ydinkeskustaa

0
Kaarina-talossa järjestetään keskiviikkona 24.8. yleisötilaisuus, jossa ideoidaan uutta keskustaa.

Kaarina-talossa järjestetään ensi viikolla ideointitilaisuus Kaarinan ydinkeskustan kehittämisestä.

Keskiviikkona 24.8. kello 17–20 järjestettävässä tilaisuudessa kuullaan alustuksia vireillä olevista suunnitelmista. Lopuksi jakaudutaan ryhmiin ideoimaan, millainen asukkaiden hyvinvointia tukeva keskusta voisi olla ja mitä palveluja keskustalta toivotaan.

Kaupunki on järjestämässä arkkitehtikilpailun Kaarinan keskustan kehittämisestä, ja asukkaiden toiveita kartoitetaan kilpailun taustaksi.

Tilaisuus on kaikille avoin, mutta kahvitarjoilun takia osallistujilta toivotaan ennakkoilmoittautumista perjantaihin 19.8. kello 12 mennessä. Ilmoittautumislinkki löytyy Kaarinan kaupungin verkkosivuilta hakusanalla asukasfoorumi.