KaaPo sai loistoalun Ilves-Kissoja vastaan, mutta taipui lopulta maali-iloittelussa 6–3 – KaaPon valmentaja: “Taistelemme loppuun asti putoamista vastaan” – 

0

Jalkapallon Kakkosen B-lohkossa pelaaja Kaarinan Pojat nappasi kauden toisen voittonsa perjantaina, kun se kukisti 2–1 Musan Salaman. Joukkueella oli takana yhdeksän tappiollista peliä ja siinä välissä päävalmentajan vaihto.

Voitto oli ensimmäinen uuden päävalmentajan Merdan Mahmudin aikana. Mahmudin mukaan voitto oli tärkeä.

– Neljä ottelua minun aikanani ja koko ajan olemme parantaneet. Meillä on nyt oma pelitapa, joten pelaajat pystyvät keskittymään tekemiseensä ja omaan rooliinsa siinä. Myös ilmapiiri on kehittynyt, sanoo Mahmud.

Päävalmentaja kertoo, että hän nosti viisi KaaPon A-junioria MuSa-pelin avaukseen. Lisäksi kaksi junioria tuli kentälle vaihdosta.

– Eli kaikkiaan seitsemän oman seuran A-junnua pelasi perjantaina Kakkosta. He kaikki olivat ansainneet pelipaikan hyvien treenien kautta. Haluan kiittää Ari Lahtea, joka on tehnyt erinomaista työtä junioreiden valmentajana. Treenaamme yhdessä ja näen, että Kaarinan junioreissa on isoa potentiaalia, kiittelee Mahmud.

 

KAAPON pelin ytimenä on Mahmudin mukaan uskallus hyökätä.

– Luemme vastustajan ryhmittymistä, luomme tilaa ja ylivoimatilanteita sen mukaan. Olemme saaneet nyt joka pelissä 5–6 hyvää maalipaikkaa. Vain hyvistä maalipaikoista voi syntyä maaleja.

KaaPo on lohkon jumbona. Joukkueella on kasassa seitsemän pistettä (kaksi voittoa, yksi tasapeli). Matkaa pudotusrajan yläpuolelle on tällä hetkellä 15 pistettä. Kautta on jäljellä vielä seitsemän peliä.

– Meillä menee treeneissä hyvin. Taistelemme sarjapaikasta niin kauan kuin se on matemaattisesti mahdollista.

Päävalmentaja kertoo saaneensa hyvää palautetta kaarinalaiselta jalkapalloyleisöltä.

– Pojat eivät tule enää häpeillen kentälle, vaan meillä on kivaa ja haluamme näyttää osaamistamme kaarinalaiselle yleisölle.

– Pasi Läpinen on tehnyt hyvää työtä KaaPossa. Joskus vaan jokaiselle valmentajalle tulee heikko kausi. Joukkue on tarvinnut uutta energiaa ja sitä olemme nyt saaneet, kuvailee Mahmud.

 

KESKIVIIKON vastustaja on kova, sillä Ilves-Kissat on tasaisessa B-lohkossa sijalla kolme ja näin ollen kiinni jatkopeleissä ja mahdollisesta noususta Ykköseen. Joukkueen vieraillessa kesäkuun alussa Kaarinassa, se tykitti pallon kuusi kertaa kaarinalaisten verkkoon.

 

Jos ottelulähetys ei näy yllä, katso se tästä.

 


 

KaaPo sai otteluun loistoalun, kun Juho Salmisen kaukolaukaus painuu helpon näköisesti Ilves-Kissojen verkkoon.

Ensimmäisellä puoliajalla KaaPolla oli useita hyviä maalipaikkoja, mutta tulosta ei syntynyt. Sen sijaan kissojen iranilaistaustainen ammattilaisjalkapalloilija Milad Zanidpour onnistui tasoittamaan ottelun ennen puoliaikaa. Toisella puoliajalla Ilves-Kissat aloitti maalijuhlat ja joukkue teki viisi maalia.

Lopussa myös KaaPo sai tasoitettua tilannetta kahdella maalilla. Vili Ruuskanen tasoitti ensin 5–2:een ja ennen loppusummeria Juho Salminen onnistui toistamiseen 6–3:een. 

 

Jalkapallon Kakkonen

Ilves-Kissat–KaaPo

ke 24.8. kello 19.

Ottelulähetys yllä alkaa 18.50.

Ottelun selostaa Rasmus Junila.

Striimin toteuttaa Aamulehti.

 

25.8. Jutun otsikkoon ja loppuun lisätty ottelun lopputulos ja maalintekijät.