Kaisa Mattila setvii jatkossa Kaarinan päivähoitopaikkapulaa

0
Arkistokuva Kaarinan vuoropäiväkoti Rinkelistä.

Kaarinaan uutena varhaiskasvatusjohtajana aloittaa Ruskolla samassa tehtävässä työskennellyt Kaisa Mattila. Hän on se, joka jatkossa varmistaa esimerkiksi sen, että nopeasti kasvavassa Kaarinassa on päivähoitopaikka jokaiselle uudelle lapselle.

Hakemuksia virkaan tuli kahdeksan, joista yksi ei täyttänyt koulutusvaatimusta. Haastatteluihin kutsuttiin kolme henkilöä ja soveltuvuusarviointeihin kaksi.

Sekä valintatyöryhmä että sivistyslautakunta olivat yksimielisiä siitä, että Mattila soveltuisi tehtävään parhaiten. Hänellä esimerkiksi koettiin olevan kyky toimia rakentavasti hankalissakin vuorovaikutustilanteissa.

Mattilan edeltäjä Päivi Kemppainen on siirtymässä eläkkeelle. Mattila tulee Kaarinaan töihin elokuun alussa ja alkaa vastata varhaiskasvatusjohtajan töistä elokuun puolessavälissä.