Kolme poimintaa kalenteriin: Tanssi kuutamolla ja käy opaskierroksilla

0
Tammipartion lastennäytelmässä ystävyys osoittautuu tärkeäksi. Ylärivissä vasemmalta: Jorma Hellsten, Silja Sipilä, Venla Silmunen, Sandra Kurki-Suonio, Joonatan Tetri, Riitta Lindroos, Elsa Tetri, Kia Kanervavuori ja Jussi Nummelin. Keskirivissä vasemmalta: Elias Nyman, Salli Heikkinen, Ilona Nummelin, Lumia Holma, Alisa Varjonen ja Niilo Oiva. Alarivissä vasemmalta: Ella Haapakoski, Minttu Kulmala ja Oiva Saraperä. Kuvasta puuttuvat Unna Nummelin ja Mona Henriksson. Kuva on keväältä.

Kaarina-lehti poimii viikoittain Kaarinan tapahtumatarjonnasta kolme kiinnostavaa vinkkiä.

TANSSIT JA SUOMI-FILMI Kaarina-Seura järjestää Koriston Talleilla täydenkuun tanssit tämän viikon perjantaina. Säestämässä on haitari. Lisäksi ensi viikolla Koristossa pidetään tämän kesän viimeinen Suomi-Filmi-talli. Paikalle voi tulla katsomaan Mika Waltarin näytelmään perustuvaa palkittua veijarikomediaa ”Omena putoaa”. Tanssit 12.8. klo 19–21. Suomi-Filmi-talli 16.8. klo 19. Tapahtumat ovat maksuttomia.

OPASTUKSET Lähipäivinä on monta kiinnostavaa mahdollisuutta tutustua opastetusti omaan kotiseutuun. Kaarinan Oppaat kierrättävät kaarinalaisia Piispanristillä ja Kairiskulmalla sekä linnanraunioilla. Kyläyhdistys Emma ja Anselmi taas järjestää Verkalenkkejä Littoisten Verkatehtaalla. Kaarinan Oppaiden kierrokset ovat ilmaisia, Verkalenkki on maksullinen. Verkalenkit 10.8. ja 17.8. klo 17. Lähtö Verkatehtaan pääportilta. Piispanristin ja Kairiskulman kulttuurikävely 13.8. klo 13. Lähtö Nautikulman edestä. Linnanraunioiden iltaopastus 18.8. klo 18.

TEATTERI Piikkiön Tammipartion lastenteatterinäytelmä Tuhkimo saa sunnuntaina ensi-iltansa Piikkiön Sipilänmäellä. Mari Sipilän käsikirjoittamassa ja Riitta Lindroosin ohjaamassa hyvän mielen näytelmässä Tuhkimo on tuotu nykyaikaan. Hänellä on esimerkiksi sisarpuolien sijaan bonussiskoja. Esityskausi 14.8.–28.8.