Rauvolan päiväkoti sai viimeinkin vakituisen johtajan

0
Arkistokuva Rauvolan päiväkodista.

Kiti Rajainmäki on työskennellyt Rauvolan päiväkodin johtajana määräaikaisesti neljä vuotta, ja nyt hänen virkansa on vakinaistettu.

Kaupungin suunnitelmissa on ollut luopua Rauvolan vanhasta koulurakennuksesta ja siirtää päiväkoti Kuovinkadulle, joka kuitenkin suljettiin sisäilmaongelmien vuoksi. Lasten määrä Piispanristillä kasvaa voimakkaasti, ja todennäköistä on, että Rauvolan päiväkotia tarvitaan välttämättä vielä pitkään.

Päiväkodinjohtajan tehtävä oli huhti-toukokuussa yleisessä haussa, ja siihen pyrki yhdeksän henkilöä. Heistä yksi ei täyttänyt kelpoisuusehtoja ja yksi perui hakemuksensa. Valintatyöryhmä haastatteli kolmea hakijaa. Rajainmäen koettiin omaavan hyvät henkilöstö- ja talousjohtamisen taidot sekä kyvyn toimia rakentavasti, ja hänellä on vahva motivaatio tehtävän hoitamiseen.

Sekä valintatyöryhmä että sivistyslautakunta olivat päätöksessään yksimielisiä.