Tyrskähdetty: Kehuja Nemolle ja miksi käsidesitelineet pihisevät tyhjää

0

Kaarinan rantaravintola Nemo! Mitkä omistajat ja asiakaspalvelu! Vuosia rannalla käyneenä on tämä parasta, mitä on tehty rannan kunnon eteen. Palveluiden soisi jatkuvan vielä vuosikymmeniä ja sen, että sinne saataisiin ympärivuotinen ravintola. 10+!

Jarkko Tikkanen

Hauskaa, kun yhtäällä asfaltoidaan tai rakennetaan täyteen kaikki keskeinen maa-ala ja toisaalla havainnollistaen opetetaan, kuinka sade imeytyy nurmipeitteisessä maasta. Päivällä lyhyt sadekuuro toi tulvat teille ja kellareihin. O tempora, o mores!

Eilisen tyttö

Kaarina-talossa seisoo käsidesitelineitä parin metrin välein, mutta ne ovat pihisseet tyhjää tai lähes tyhjää viikosta toiseen. Vaikka koronaa ei pelkäisikään, olisi ihan kiva suojautua vaikka norolta. Lainausautomaatteihinhan täytyy koskea sormin.

Kirjaston käyttäjä

Terveyskeskus ei toimi enää. Lääkärin soittoaika on ni lääkäri ei soita. Ajanvaraus paikanpäällä ei toimi. Reseptien uusiminen takkuaa ja kaikki muka vain kiirettä henkilöstövajauksen tai koronan takia. Ja vain kiireelliset asiat hoidetaan. Miksi?

Jag73