Tyrskähdetty: Kiitos Kurkelantien liikennevaloista ja uimahallin valot voisi sammuttaa

0

Valtion tienpitäjälle kiitokset: Kurkelantien ja Pyhän Katariinan tien liikennevalot on saatu ohjelmoitua jotakuinkin täydellisiksi. Toimivat aidosti joustavasti ja liikenteen huomioiden. Samaa softaa muuallekin, kiitos!

Vihreä aalto

Uimahalli voisi säästää sähköä pitämällä kaikkien kattojen lampuista vain joka toisen palamassa valoisaan aikaan kello 10–16. Yksi sauna kuumana riittää, kun ulkolämpötila on 22–30 astetta.

Järki käyttöön

Olipa surullista luettavaa viime Kaarina-lehden Tyrskähdyksissä Helena Näreeltä lasten leikkipuistosta. Tällainen varmasti toistuu jatkuvasti, että lapsi jää ilman ihailua ja huomiota. Nyt olisi hyvä hetki keksiä kunnon tietoisku telkkariin, että kännykkä-äidit havahtuisivat.

Mikähän meni lapsen edun edelle nyt?

Kaarinassa on muutamia henkilöitä, joilla on näköjään erillinen oikeus pitää hirveää meteliä pitkin Kaarinaa. Joko ajetaan koppimönkijällä, tai mopoautolla, soitetaan kovalla voimalla pelkää basson paukutusta muista ihmisistä välittämättä.

Mölystä kärsineet ihmiset

Kaarinassa panostetaan hienosti maksuttomiin alle kouluikäisten toimintoihin. Liikuntakerho Heilurissa ohjaajat tekevät suurella sydämellä huippuhyvää työtä liikuttaessaan lapsia. Myös puistotoiminta on hyvää palvelua lapsiperheille. Kiitos!

Elina

On todella mystistä, kuinka asiat pakkaavat korjaantumaan (melkein kuin itsestään) aina sen jälkeen kun media on käynyt paikalla, kuten nyt Senioritalossakin.

Pian seniori itsekin

Hyvä isännöitsijä Laaksonen! Viime Kaarina-lehden artikkelista ovipuhelimesta: ei ole Onnikka hoivakoti vaan Senioritalo, mutta toivoisimme hiukan asioihin perehtymistä.

Asukas

Vastaus isännöitsijän kommenttiin Senioritalon asukkaiden omatoimisuudesta viime Kaarina-lehdessä. Todennäköisesti asukkaat tulevatkin asunnoissaan toimeen tilattuaan itselleen tarvitsemiaan lisäpalveluja. Niitä haittasi ovisummerin toimimattomuus, joka ei ollut asukkaiden vika. Miltä mahtoi tuntua asukkaista lukea tekstiä? Hieman empatiaa ja harkintaa ei ole paljon pyydetty.

Tyrmistynyt