Tyrskähdetty: Päästä irti puhelimesta ja Raadelman pukukopeista puuttuvat kunnon koukut

0

Kesäpäivänä istahdin lastenpuiston penkille lukemaan kirjaa. Hiekkalaatikolle tuli äiti noin 3-vuotiaan lapsensa kanssa. Äiti selasi puhelintaan. Lapsi leikki hiekkalaatikolla ja sanoi moneen kertaan: “katso äiti!” Äiti ei vastannut, ei katsonut. Lapsi lähti kävelemään pois, äiti ei huomannut. Sanoin lapselle, että mihin olet menossa. Silloin äiti havahtui ja haki ripeästi lapsensa, istutti kärryyn ja lähtivät pois. Lapsi rupesi itkemään, vieläkään äiti ei sanonut mitään. Taisipa minunkin, mummon, silmäkulma kostua. Onko se puhelin niin tärkeä… vai pitäisikö saada “vieroitushoitoa”?

Helena Näre

Voisiko Kievarinkadulla Kaarinassa pitää äänekkäästi haukkuvan koiran sisällä aamuyöstä eikä päästää takaterassille ulvomaan? Se herättää koko asuinalueen. Samainen koira haukkuu ulkona pitkiä aikoja myös päivisin.

Ärsyyntynyt

Raadelman pienelle uimarannalle toivottaisiin takaisin selkänojalliset penkit. Niille oli käyttöä. Takaisin toivottaisiin myös puuhevonen. Myöskään uusi pukukoppi ei ole toimiva. Olisipa siinä isompi istuintaso sekä muutama iso koukku märille pyyhkeille. Lattia on märkää tahrivaa hiekkaa, joka sotkee. Katto tarvittaisiin myös, kesälläkin voi tulla yllättäviä sadekuuroja. Mihin käytettiin iso rahamäärä? Uudistamisessa kaikki meni huonommaksi.

Hävetti vieraiden puolesta