Tyrskähdetty: Ruohon leikkaaminen on ääniterroria ja kävin turhaan Piikkiössä rokotuksella

0

Asun rivitaloyhtiössä. Kesän luontoääni on ruohonleikkuri tms. luonnon nutistamis- ja hävittämisaparaatti. Tänäänkin koko armaan päivän. Ulkona ei voi lainkaan olla, ja melu kuuluu sisällekin niin että päätä särkee. Ääniterroria!

Iätön

Miksi ei terveyskeskuksen puhelimessa kerrottu, että 4. koronarokotuksia aletaan antaa elokuussa Kaarinan virastotalolla? Kävin Piikkiön terveysasemalla rokotettavana, ja kalliiksi tuli, kun täytyi mennä taksilla. 31 euroa sinne ja 32 euroa takaisin. Rahat olisi voinut käyttää muuhunkin. P.S. Itse rokotus sujui malliikkaasti, kiitos siitä!

Yksinäinen 75-v veronmaksaja

Kiitos Juhani Peltonen! Viime Kaarina-lehdessä paras ikinä kuva, jonka olen sinisorsista nähnyt kohtalaisen pituisen elämäni aikana. Kiitos myös kaikista muista otoksistasi, joilla olet ilahduttanut meitä vuosien mittaan eri medioissa.

Kaunis on kivaa

Verkakyläntie ja Rohdintien risteyksestä on poistettu väistämisvelvollisuutta osoittava kolmio. Mitenkä tuommoinen muutos voidaan tehdä ilmoittamatta siitä? Ja onko sen poisto edes virallisesti päätetty, vai olisko vahingossa poistettu?

Verkakylän asukas

Sydämellinen kiitos Kaarinan seurakunnalle messusta ja avioliittonsa tasavuosia juhlivien siunauksesta. Tilaisuus oli lämminhenkinen ja mieleenpainuva. Erityiskiitos tilaisuuden kauniista musiikkiesityksistä!

Rubiinihäitään viettävä pariskunta