3 poimintaa kalenteriin: Lähde Syystallille ja parisuhdeluennolle

0
Avaruuspuisto Väisälä viettää avajaisia lauantaina. Kuva on helmikuulta, jolloin Jari Kouvo Kaarinan Kuvaajista otti kuvan tähtitornista.

 

Kaarina-lehti poimii viikoittain Kaarinan tapahtumatarjonnasta kolme kiinnostavaa vinkkiä.

SYYSTALLI Koriston Talleille kannattaa lauantaina lähteä arvuuttelemaan jättikurpitsan painoa. Kaarina-Seura järjestää Syystallin, jossa päästään myös lentämään Kuusiston linnan yli virtuaalisesti sekä syömään muurinpohjalettuja. Syystalli la 17.9. klo 10–14.

AVARUUSPUISTO Avaruuspuisto Väisälä viettää avajaisia lauantaina. Tapahtumassa esiintyvät esimerkiksi Esko Valtaoja, Hannu Salmi ja Heli Laaksonen. Päivän aikana on useita opastuksia ja Saxtronautsin konsertteja eri puolilla puistoa, ja lapset saavat askarrella komeettoja. Illan pimennyttyä pääsee katsomaan kaukoputkilla tähtiä. Avajaiset la 17.9. klo 14–22.

PARISUHDE Kaarinan seurakunnan parisuhdeluentosarja Ruuhkavuosia ja Rakkautta starttaa Kaarinan kirkossa. Lastenhoito luennon ajaksi järjestyy etukäteen ilmoittautuneille (ilmoittautumislinkki löytyy Kaarinan seurakunnan sivuilta). Luennoitsijoina ovat Anna ja Petteri Kotamäki, Parempi avioliitto ry:n kouluttamat vertaisohjaajat ja yrittäjät. Luento su 18.9. klo 16. Seuraava kerta marraskuussa.