3 poimintaa kalenteriin: Nauti runoista ja lähde Metsämörriretkelle

0
Arkistokuva Runo-Kaarina-festivaaleilta.

Kaarina-lehti poimii viikoittain Kaarinan tapahtumatarjonnasta kolme kiinnostavaa vinkkiä.

RUNO-KAARINA Tämänvuotisen Runo-Kaarina-kilpailun voittaja julkistetaan Turun messukeskuksessa Agricola-lavalla perjantaina kello 12. Kaupungin messuosastolla voi käydä sen jälkeen tapaamassa voittajaa. Kirjamessut Turussa pe 30.9. klo 10–18, la 1.10. klo 10–18 sekä su 2.10. klo 10–17.

SENIORSURF SeniorSurf-päivä on osa valtakunnallista Vanhustyön keskusliiton koordinoimaa Vanhustenviikkoa. Päämääränä on rohkaista ikääntyneitä tutustumaan digilaitteisiin ja -palveluihin. Kaarinan tapahtumassa on luvassa digineuvontaa, QR-koodeihin tutustumista ja luontovideoita. SeniorSurf Kaarina-salissa 4.10. klo 10–14.

METSÄMÖRRI Kaarinan Kulkijoilla ja Metsämörriohjaajilla on syyskuun loppuun saakka Littoisten hiekkarannalla lapsille tarkoitettu Metsämörripolku, jolla voi käydä omatoimisesti seikkailemassa. Polku on noin 600 metriä pitkä, ja se lähtee tanssilavan vasemmalta puolelta.