Mielipitei: Sateenkaaren päässä on Kaarinan tori?

0

Kaarinan vasemmistoliitto oli kenties radikaalisti aikaansa edellä, kun teki elokuussa 2018 valtuustoaloitteen, että Kaarina-talon eteen valmistuva tori nimetään Touko Laaksosen eli Tom of Finlandin mukaan. Tämä aloite torpattiin tuolloin neljä vuotta sitten välittömästi, koska – kuten Jarno Jokinenkin viime Kaarina-lehden mielipidekirjoituksessaan kommentoi – Kaarinan kaupunginvaltuutettujen mielestä näin värikkäät asiat on parasta lakaista nopeasti maton alle.

On kuitenkin oikeastaan mainiota huomata, että Kaarina-talon edessä ei ole vieläkään sitä toria ja kaupunginvaltuustokin on ehtinyt jo kertaalleen vaihtua. Joten kenties kaupunginvaltuusto päättääkin vielä toisin ja Kaarinan tori löytyykin lopulta sen kirjavimman sateenkaaren päästä.

Kaarinan vasemmistoliitto