Museoministeri piipahti Tuorlassa

0
Ministeri Petri Honkonen Tuorlan planetaariossa. Hän oli kahdesti joutunut perumaan viime tingassa vierailun mutta pääsi viime viikolla viimeinenkin Väisälän avaruuspuistoon. Kuvan otti Peetu Sillanpää.

Tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen (kesk.) vieraili viime viikolla Tuorlassa Avaruuspuisto Väisälässä. Honkonen on historian opettaja ja tutustui puoli tuntia kestäneellä pikavierailullaan kiinnostuneena Väisälän museohankkeeseen. Hän on kehottanut kuntia panostamaan museoihin.

Avaruuspuiston museo ei ole ihan vielä valmistumassa.

– Kyllä tässä remontti vielä kesken on. Varsinaista museota päästään pystyttämään ehkä kuukauden tai kahden sisällä, kertoo avaruuspuiston toimitusjohtaja Aimo Sillanpää.

Tällä hetkellä planetaariossa pyörii yleisönäytöksiä lauantaisin. Avaruuspuiston avajaiset ovat tulossa 17.9.