Piikkiön Alko kahdeksi kuukaudeksi remonttiin

0

Piikkiön Alkon myymälä remontoidaan tänä syksynä. Remontin vuoksi myymälä suljetaan 18.9.–9.11. väliseksi ajaksi.

Remontti on laaja, ja tila rakennetaan kokonaisuudessaan uudelleen. Myymälän pinta-ala pienenee hieman.

– Uudistetun myymälän ilme on ulkoasultaan raikas ja tuotteiden esillepano on asiakkaille entistä selkeämpi. Valikoimamme säilyy tutun monipuolisena, kertoo palvelujohtaja Juha Laanti Alkon tiedotteessa.

Piikkiön myymälässä on nyt ja jatkossa noin 550 tuotteen valikoima.

– Kuuntelemme asiakkaiden tuote-ehdotuksia ja muokkaamme valikoimaamme jatkuvasti vastaamaan toiveita, palvelupäällikkö Simo Lehikoinen toteaa.

Uudistetulla myymällä on myös uudet aukioloajat. Ovet avautuvat remontin jälkeen vasta kymmeneltä aamulla mutta vastaavasti myymälä on iltaisin auki aiempaa pidempään. Tosin perjantaina ovet suljetaan tunnin nykyistä aiemmin, kello 20.

Alkon asiakkaat ovat löytäneet yhä vahvemmin verkkoasioinnin. Valtakunnallisesti verkkokauppatilaukset kasvoivat viime vuonna noin 27 prosenttia. Samoissa luvuissa ollaan Lehikoisen mukaan myös Kaarinan ja Piikkiön myymälöissä. Verkkokauppatilaukset noudetaan myymälöistä.