Studio Fancyn nimi ja omistaja vaihtuvat

0
Studio Fancyn omistaja Mia Fredriksson ei ole jättämässä kokonaan Kaarinaa.

Kolme kertaa Kaarinan parhaana asiakaspalveluyrityksenä palkitun Studio Fancyn omistaja Mia Fredriksson luopuu liikkeestään. Hänelle jää yhä Nauvossa sijaitseva kauneudenhoitoalan yritys Summer Fancy, jota hän piti aluksi auki vain kesäisin.

Studio Fancyn uutena omistajana aloittaa lokakuussa Jitta Suominen , jolla on ennestään Hius ja Kauneus YDIN -niminen kampaamo Turussa. Samalla Studio Fancyn nimi vaihtuu Hius ja Kauneus YDIN Kaarinaksi. Liike on lokakuun alussa neljä päivää suljettuna remontin takia.

Henkilökunta ja palvelut pysyvät Kaarinassa ennallaan. Fredriksson itse jatkaa Kaarinan liikkeessä sopimusyrittäjänä kahtena päivänä viikossa.

– Halusin luopua johtajuudesta, koska se vie niin paljon aikaa. Asiakaspalvelu on minulle tässä työssä se rakkain juttu, hän perustelee.

Fredriksson ja Suominen tuntevat toisensa entuudestaan opintojen kautta.

– Liike saa Jitasta hyvin innokkaan, nuorekkaan, taitavan ja hauskan jatkajan, Fredriksson vakuuttaa.

Asiakkaat ympäri saaristoa


Kemiönsaarelta kotoisin oleva Mia Frediksson perusti Studio Fancyn Kaarinaan alkuvuonna 2014. Hän asuu perheensä kanssa asuu nykyään Nauvossa. Omistajanvaihdos tuo helpotusta perhearkeen.

– Tämä ajatus on muhinut pitkään minun päässäni. Nauvon liike on lähtenyt hyvin käyntiin. Ajattelen, että nyt on aika rauhoittua ja tehdä vähän vähemmän töitä.

Kesällä Nauvon liikkeessä työskenteli Fredrikssonin lisäksi toinen kampaaja, kampaajaopiskelija ja kosmetologi. Talvisin hän on liikkeen ainoa työntekijä. Asiakkaita käy Fredrikssonin mukaan ympäri saaristoa, välillä jopa Kaarinasta saakka.