Syksyn satoa ja poniajelua tarjolla Tuorlassa

0
Satokausi on ollut Tuorlassa onnistunut ja esimerkiksi omenoita on riittänyt jalosteiksi asti.

Tuorlassa vietetään lauantaina 24.9. kello 10–15 syksyistä sadonkorjuujuhlaa. Ammattiopisto Livian järjestämä Livia-tori on tapahtuma, jossa myydään Liviassa kasvatettuja ja valmistettuja tuotteita.

Opiskelijat ovat kasvattaneet Tuorlan kartanon mailla muun muassa perunaa, sipulia, kaalia, omenoita ja leikkokukkia, joita tapahtumassa myydään eteenpäin. Satokausi on ollut onnistunut ja esimerkiksi omenasta tehdään myös jalosteita myyntiin.

Oman tuotannon lisäksi tapahtumaan osallistuu paikallisia myyjiä omien tuotteidensa kanssa. Lapsiperheille on järjestetty ohjelmaa muun muassa poniajelun, keppari- ja polkutraktoriradan muodossa, paikalla on myös Livian sosiaali- ja terveysalan opiskelijoita ohjaamassa ja leikittämässä lapsia.