Tyrskähdetty: Kuusistossa kaatopaikka ja miten 3300 potilasta voi oppia tuntemaan

0

Hyvänen aika! Kuusiston kauniiseen luontoon, Linnanrauniontien ja Vieruntien risteykseen, oli joku heittänyt mikroaaltouunin ym. roskaa. Kerran oli tuotu TV:kin. Niitä ei ole ainakaan kävellen tuotu, joten yhtä hyvin ne voi viedä esim. Giganttiin, ilmaiseksi.

Luontoneuvoja

Maaliskuussa terveyskeskuksessa alkoi hoitajavetoinen malli. Kuka hoitaja vastasi puheluusi, hänestä tuli omahoitajasi. Nyt siirrytään tiimeihin, joita on 11 kpl, eli yhdellä tiimillä on 3300 asukasta. No ehditäänhän sitä vielä ennen sotea keksimään seuraavakin muutos!

Tiimit tuntevat potilaansa?

Olen päässyt Kaarinan terveyskeskukseen jo monta vuotta vuositarkastukseen, jossa otetaan myös verikokeita. Kun nyt varasin siihen aikaa, niin sanottiin, että pääsee vain kolmen vuoden välein. Tämä kyllä vie pohjan pois ennaltaehkäisyltä.

Harmistunut