Voittaako puttinollapeli kulttuuritapahtumat?  –  Asukasbudjetin äänestysvaihe alkanut

0
Asukasbudjetissa on toivottu ulkokuntoiluvälineitä eri puolille Kaarinaa. Omaa suosikkiehdotustaan voi äänestää 16. lokakuuta asti.

Kaarinan asukasbudjetti on edennyt äänestysvaiheeseen. Jokaiselta viideltä alueelta on valittu kaksi toteuttamiskelpoista ehdotusta, joiden väliltä asukkaat saavat äänestää voittajaa.

Eniten ääniä saanut ehdotus toteutetaan. Asukkaiden ideoimien hankkeiden toteuttamiseen on varattu 10 000 euroa aluetta kohden.

Keskustan alueella ehdolla ovat ulkoiluvälineiden hankkiminen Hovirinnan uusien kuntoportainen yhteyteen ja runkolukittavien pyörätelineiden hankkiminen Kaarinan uimahallille.

Kuusistossa vaihtoehtoina ovat frisbeegolfkorien asentaminen Empon kentälle tai ulkoliikuntavälineiden hankkiminen Empon koululle.

Littoisissa voi äänestää uusien leikkivälineiden hankkimista Lähteenmäen leikkipuistoon tai ulkoliikuntavälineitä Littoisten hiekkarannalle.

Piikkiössä vaihtoehtoina ovat uusien kulttuuritapahtumien järjestäminen tai puttinollapelin hankkiminen Piikkiön yhtenäiskoululle.

Piispanristillä ehdolla ovat Rauvolan alikulkutunnelin siistiminen ja koristelu ja ulkoliikuntavälineiden asentaminen Kiurunpuistoon.

Omaa suosikkiehdotustaan voi äänestää Kaarinan kaupungin verkkosivuilla. Äänestysaikaa on 16. lokakuuta saakka.

Ulla Haapanen Kaarinan kaupungilta kertoo, että ehdotuksia tuli kaikkiaan 61 ja ne jakautuivat melko tasaisesti eri alueille.

– Äänestettävien kohteiden valinnassa arvioitiin kunkin ehdotuksen toteuttamiskelpoisuutta, kustannuksia sekä sitä, montako kertaa asia nousi ehdotuksissa esille. Tänä vuonna esimerkiksi ulkoliikuntavälineitä toivottiin useammassa ehdotuksessa, Haapanen kertoo.