3 poimintaa kalenteriin: Kuuntele oopperaa ja katso mustan huumorin klassikko

0
Riparilaulujen säestyksistä vastaa Ilonen House Band. Kokoonpanossa mukana ovat Jyrki Alonen (rummut), Tiina Ilonen (piano), Harri Lukander (basso) ja Aarre Palomäki (kitara).

Kaarina-lehti poimii Kaarinan tapahtumatarjonnasta viikoittain kolme kiinnostavaa vinkkiä.

OOPPERA Kaarina-salissa soi torstaina ooppera. Sopraano Annukka Kuivisto, tenori Christian Juslin ja pianisti Jaana Luuppala esittävät otteita Giacomo Puccinin Toscasta, aarioita Verdiltä ja Dvorakilta sekä musikaalisävelmiä. Bravissimo Kaarina-salissa 27.10. klo 18. Maksuton.

MUSIIKKITAPAHTUMAT Kaarinassa on lähipäivinä usea mahdollisuus nauttia musiikista. Torstaina Piikkiön kirkossa on riparilauluilta, jossa lauletaan Ilonen House Bandin säestyksellä ja syödään päälle pizzaa. Kaarina-talossa on lauantaina Suomi–Unkari-seuran kahvikonsertti, jossa Turun Musiikinystävien Orkesteri esittää kevyttä ja klassista suomalaista sekä unkarilaista musiikkia. Sunnuntaina Piikkiön kirkossa esittävät vielä Naantalin Laulajat lauluja, kansansävelmistä moderniin kuoromusiikkiin. Riparilauluilta Piikkiön kirkossa 27.10. klo 18.30. Kahvikonsertti Kaarina-salissa 29.10. klo 15. Naantalin Laulajien konsertti Piikkiön kirkossa 30.10. klo 16. Tapahtumat ovat maksuttomia.

MIES MIEHELLE Timo Lavikainen ja Pasi Karppi tuovat näyttämölle ensimmäistä kertaa suomeksi 1980-luvun mustan huumorin kulttiklassikon. Esitys on koostettu Mel Smithin ja Griff Rhys Jonesin ronskeista keskusteluista, joita on aiemmin nähty Suomessa nimellä Lunta tupaan. Mies miehelle -vierailuesitys Kaarina-Teatterissa 29.10. klo 18. Maksullinen.