3 poimintaa kalenteriin: Kuuntele Puuvillatehdas-kirjailijaa ja vinkkaa vähävaraiselle ruokajaosta

0
Ann-Christin Antell. Kuva on helmikuulta.

KIRJAILIJAT Suosittujen historiallisten rakkausromaanien kirjailija, turkulainen kirjastonhoitaja Ann-Christin Antell tulee torstaina Piikkiön kirjastoon. Hän kertoo 1800-luvulle sijoittuneista kirjoistaan ja niiden vaatimasta tutkimustyöstä. Hänen kädenjälkeään ovat romaanit Puuvillatehtaan varjossa ja Puuvillatehtaan perijä. Sarjan kolmas osa on tulossa julki keväällä 2023. Kirjallinen ilta Piikkiön kirjastossa 13.10. klo 17.30.

RUOKIS Kaarinan kirkolla on ensi tiistaina jälleen ruokajako-tapahtuma heikompiosaisille. Tapahtuma järjestetään yhteistyössä Operaatio Ruokakassin kanssa. Ota oma kassi mukaan. Ruokis 18.10. klo 15.

NÄYTTELY Miltä pakko-oireinen häiriö tuntuu? Tätä esitellään Kaarina-talon toisen kerroksen näyttelyssä, jossa on esillä porilaisen taiteilijan Nova Liihon I’m so OCD -teoksia pakko-oireisesta häiriöstä. Osa töistä on kierrätystaidetta. Liiho käsittelee usein mielenterveyteen liittyviä asioita huumorilla. Näyttely esillä Kaarina-talossa lokakuun ajan.