3 poimintaa kalenteriin: Lähde Puntarin tansseihin ja kynttiläuinnille

0
Kalevi Liskin taulut ovat abstrakteja positiivisten tunteiden manifestaatioita.

Kaarina-lehti poimii viikoittain Kaarinan tapahtumatarjonnasta kolme kiinnostavaa vinkkiä.

SENIORIT Ikäihmiset pääsevät torstaina laittamaan tossua toisen eteen, kun Kaarinassa vietetään valtakunnallista vanhusten viikkoa. Kaarinan keskusurheilukentällä järjestetään Syysliike ja kansalaistoiminnan keskuksessa Puntarissa tanssit.

Kaupungin ja Livian yhdessä järjestämässä Syysliike-tapahtumassa on pihapelejä, ohjattua jumppaa istuen tai seisten, ulkokuntolaiteopastusta, tasapainorataa sekä wertaisweskaa. Puntarissa taas tanssin huumaan vie Duo Viihteinen, jossa hanuria soittaa Urpo Reunanen ja solistina on Keijo Tapper. Samalla kerätään varoja Puntarin vuokrakuluihin.

Syysliike Keskurilla 6.10. klo 13–15. Päivätanssit Puntarissa 6.10. klo 14–16. Syysliike on maksuton, Puntarin tanssit on maksullinen tapahtuma.

KYNTTILÄUINTI Kaarinan uimahallissa tunnelmoidaan tällä viikolla. Hallilla uidaan perjantaina kynttilöiden loisteessa. Samalla uimahalli on tavallista pidempään auki. Kynttiläuinti 7.10. klo 19–23. Kassa sulkeutuu klo 22.

TAIDENÄYTTELYT Mökki Galleriaan Rauhalinnaan voi loka- ja marraskuussa mennä katsomaan Kalevi Liskin 85-vuotisjuhlanäyttelyä. “Olen ollut hyvin vakavasti sairaana, ja tämä näyttely on minulle kirjaimellisesti uusi alku”, taiteilija kuvaa. Hän luuli, että ei enää kykenisi maalaamaan, mutta Firenzessä hotellin omistaja toi huoneeseen tulppaaneja. Kun kukat yllättäen kuihtuivat, Liski liikuttui ja tarttui jälleen toimeen. Nyt Mökki Galleria on täyttynyt ilon ja rakkauden väreistä. Näyttely 8.10.–18.11. Avajaiset 8.10. klo 12–15. Galleria on auki ke–pe klo 12–17, la klo 12–15.