”Koetetaan pitää maapallo pyörimässä, vaikka Putin olisi eri mieltä”

0
Ilmastonmuutoksesta pitäisi olla huolissaan, pohtivat kahdeksasluokkalaiset Sofia Guerola, Nella Vlasov, Suvi Lång, Isabella Rossi ja Duana Sahatciu. – Ja me olemmekin! Siitä, millainen tulevaisuus on, he kommentoivat. He pitivät ilmastonmuutoksen torjumista tärkeänä mutta kokivat, että eivät kunnolla tiedä keinoja. He olivat itse alkaneet enemmän kierrättää vaatteita eivätkä ostaneet yhtä paljon uusia vaatteita kuin ennen.

Kaarina-lehti kyseli kaarinalaisilta, mitä ajatuksia ilmastonmuutos ja sen torjuminen herättää tällä hetkellä.

– Itselläni on niin paljon muuta murehdittavaa, että en ole ilmastonmuutosta paljoa miettinyt. Tuen kyllä kaikkea, millä ilmastonmuutosta torjutaan. Olen itsekin luopumassa autosta, tosin enimmäkseen rahasyistä, kommentoi työikäinen Karoliina Mäkinen.